De Nederlandse Restauratiebeurs

De Nederlandse Restauratiebeurs 2013 7e editie

De afgelopen jaren heeft de Restauratiebeurs groeiende belangstelling laten zien voor de gehele sector cultureel erfgoed. Niet alleen is het aantal exposanten gegroeid, ook de bezoekersaantallen hebben een grote stijging laten zien. Met als prachtig resultaat in 2011: 8.500 bezoekers en 170 exposanten, die samen ruim 500 organisaties vertegenwoordigden.

Er wordt momenteel hard gewerkt om het programma voor 2013 weer bijzonder aantrekkelijk te maken. Denk hierbij o.a. aan de dagthema’s: dag van het digitale erfgoed, dag van de herbestemming en de dag van het interieur.

Op de website www.restauratiebeurs.nl vind u alle informatie. In de loop van de tijd wordt deze informatie uiteraard steeds aangevuld en vernieuwd.

Nieuwe locatie

In 2013 verhuist de Nederlandse Restauratiebeurs naar de andere kant Brabanthallencomplex. De verhuizing naar de Baroniehal en Peelhal geeft deelnemers meer mogelijkheden om gebruik te maken van het onlangs schitterend gerestaureerde Congrescentrum 1931. Deze faciliteit grenst direct aan deze beurshallen. Hierdoor is het zeer aantrekkelijk om een vergadering, congres of bijeenkomst te organiseren tijdens de Nederlandse Restauratiebeurs.

Sociale media

De Nederlandse Restauratiebeurs is sinds kort ook actief op Twitter, Facebook en Linkedin. Naast deze nieuwsbrief, kunt u op vele manieren op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en de laatste stand van zaken omtrent de Nederlandse Restauratiebeurs.

De Nederlandse Restauratiebeurs
De Nederlandse Restauratiebeurs

 112 total views,  1 views today