Heeft u als particulier op uw woning in Nederland in 2013 zonnepanelen laten aanbrengen, en levert u ook stroom terug aan het net, dan komt u in aanmerking voor teruggave van de betaalde BTW op de door u aangeschafte zonnepanelen. Wel moet u in 2013 ook BTW betalen over de opgewekte stroom. Dit bedrag valt echter in het niet bij de teruggave BTW die u kunt krijgen.

Deze website helpt u bij het terugvragen van de BTW bij de Belastingdienst. Als u via het contactformulier uw gegevens aan ons doorgeeft, beoordelen wij of u de BTW kunt terugvragen. Krijgt u geen BTW terug omdat u niet aan de voorwaarden voldoet? Dan betaalt u ons niets.

Ook in 2014 recht op teruggave BTW

In 2014 heeft u ook recht op teruggave van de BTW over de aanschaf van uw zonnepanelen. Het is mogelijk dat de Belastingdienst de teruggaaf van BTW in de toekomst gaat beperken, maar er zijn nog geen aanwijzingen voor dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Als u van plan bent om zonnepanelen aan te gaan schaffen, adviseren wij u dit toch zo snel mogelijk te doen, om de teruggave van de BTW zeker te stellen.

Voor teruggave van BTW op in 2014 aangeschafte zonnepanelen kunt u het contactformulier op deze website gebruiken.

 222 total views,  1 views today